Properties Agios Georgios en Pinakates, Pilion, Griekenland

De regio Pilion is populair voor liefhebbers van oude panden. De bestaande plots bevatten vaak unieke woningen die voor een liefhebber om te toveren zijn in schitterende woningen. Ligging, uitzicht en formatie zijn ideaal voor een fantasievolle verbouwing met een perfect resultaat.

Agios Georgios                                         Pinakates
Houses_03      Pinakates_29

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>