Onroerend goed Pinakates

Pinakates_29 Pinakates_74

De zijstraat van het dorpsplein van Milies leidt naar de rand van het dorp. Aan dit weggetje is de dorpswoning gelegen die momenteel te koop wordt aangeboden. Het dateert uit 1950 en beslaat 280 m². De totale grondoppervlakte is 450 m². Voor de bouw is de traditionele stijl gebruikt bestaande uit steen en hout.

De woning bestaat uit drie verdiepingen; begane grond, eerste verdieping en basement.

Op de begane grond is de entree, een hal, keuken en een slaapkamer. Op het grote terras aan de achterzijde is een ruimte met een traditionele oven. Op de eerste verdieping is een woonkamer en er zijn twee slaapkamers. In de basement zijn twee ruimtes die in vroeger tijden gebruikt werden voor de wijnproductie. In een van de ruimtes staan ook nog drie vaten hiervoor. Tevens is er in de basement de oude stalruimte van het huis. Achter het huis is een traditionele, hout gestookte oven. Tevens is er aan de zijkant van de woning een terras dat toegang verleent naar de basement verdieping.

Het grote terras aan de achterzijde biedt een fantastisch uitzicht over de berghellingen van de berg Pilion.

- Vraagprijs: € 59.000,-

Pinakates_77 Pinakates_44

Topographic Pinakates.2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>